Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г гречаної локшини

Популярні новини зараз
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху" Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
Показати ще

1 солодкий перець

200 г курячого філе

перець чилі за смаком

150 г печериць

1 головка цибулі

5 шт. міні кукурудзи

соус теріякі

соус табаско

сіль

оливкова олія

вершкове масло

соєвий соус

Приготування:

1. Локшину варимо в підсоленій воді.

2. Курку обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо теріякі, продовжуємо готувати на повільному вогні.

3. На оливковій олії обсмажуємо болгарський перець, потім додаємо цибулю, обсмажуємо на повільному вогні.

4. На окремій сковороді обсмажуємо гриби і кукурудзу.

5. Далі усі готові інгредієнти додаємо до локшини, продовжуємо готувати на повільному вогні ще 3 хвилини, додаємо кілька крапель табаско і соєвого соусу.

6. Перед подачею прикрашаємо кількома кільцями перцю чилі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкового шоколадного парфе.