Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 кг картоплі

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху" Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
Показати ще

¾ л молока

4 яйця

вершкове масло за смаком

мускатний горіх за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю очищаємо, нарізаємо на тонкі скибочки, викладаємо в жароміцний посуд, попередньо змащену олією.

2. Посипаємо перцем, тертим мускатним горіхом і солимо.

3. Збиваємо яйця з молоком.

4. Картоплю поливаємо збитими яйцями і ставимо в духовку на півгодини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з шинкою і грибами.