Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 кг картоплі

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

¾ л молока

4 яйця

вершкове масло за смаком

мускатний горіх за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю очищаємо, нарізаємо на тонкі скибочки, викладаємо в жароміцний посуд, попередньо змащену олією.

2. Посипаємо перцем, тертим мускатним горіхом і солимо.

3. Збиваємо яйця з молоком.

4. Картоплю поливаємо збитими яйцями і ставимо в духовку на півгодини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з шинкою і грибами.