Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

1 склянка кефіру

1 склянку води

2 яйця

½ ч. л. солі

сода на кінчику ножа

1 ст. л. цукру

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Збиваємо яйця до появи лнгкой піни, додаємо сіль.

2. Вливаємо в яйця склянку окропу і продовжуємо збивати. Після цього додаємо склянку кефіру.

3. Борошно просіваємо, змішуємо з содою і по ложці додаємо в рідину. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудок. Додаємо цукор і рослинне масло.

4. Беремо сковороду для млинців і смажимо на неї тонкі млинчики. Обсмажуємо з двох боків до красивого золотисто-коричневого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.