Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
Оштрафують без попередження: українцям дали лише сім днів - кого вже чекають у ТЦК В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів Ці 7 порушень стають підставою для розшуку ТЦК: перевірте чи є ви у списку Не вважається поборами: школам дозволили брати гроші з батьків – за які послуги
Показати ще

1 ч. л. солі

3 ст. л. цукру

2 склянки молока

2 склянки борошна

1 ч. л. гашеної соди

¼ склянки рослинного масла

Приготування:

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю до появи піни.

2. Додаємо склянку молока, добре збиваємо вінчиком, поступово всипаємо борошно, постійно розбиваючи грудочки віночком.

3. Повторюємо попередній пункт, додавши решту молока і борошна.

4. Вливаємо олію.

5. Гасимо соду, додаємо в тісто і ще раз добре перемішуємо. Залишаємо постояти 5-10 хвилин. за цей час розігріваємо сковороду.

6. Смажимо на помірному вогні. Коли з'являться бульбашки, перевертаємо оладок і смажимо ще 20 секунд.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої риби під овочами.