Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г батату

Популярні новини зараз
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
Показати ще

500 г буряка

500 г пастернаку

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Нарізаємо солодкий картопля і буряк тонкими кружечками, а пастернак тонкими смужками.

3. Наповнюємо велику каструлю на третину маслом і розігріваємо до 190 градусів. Обсмажуємо овочі в олії невеликими порціями за 30 секунд до золотистого кольору і хрусткої скориночки. Викладаємо на паперовий рушник і посипаємо сіллю і перцем за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів по-китайськи.