Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г борошна

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

4 яйця

200 мл світлого пива

5 г сухих дріжджів

60 г вершкового масла

сіль за смаком

100 мл вершків

130 г цукру

3 ст. л. брусничного соусу

Приготування:

1. Змішуємо в мисці сухі інгредієнти і яйця, розтоплюємо вершкове масло і додаємо до суміші. Змішуємо все разом віночком до однорідності.

2. Далі додаємо пиво, але стежимо щоб воно не дуже пінилося. Перемішуємо вінчиком і заливаємо у форми для мафінів з силікону.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 15 хвилин.

4. Коли оладки будуть готові, дістаємо їх з духовки і залишаємо ненадовго охолонути.

5. Гарненько збиваємо вершки з цукром, подаємо з цим кремом оладки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних млинців.