Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

9 шт. картоплі

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

600 г свинячого філе

4 зубчики часнику

2 ст. л. рослинного масла

1 червоний перець чилі

1 ст. л. паприки

1 лайм

1 л курячого бульйону

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо свинину не дуже крупно і посипаємо сіллю і перцем.

2. Очищаємо і нарізаємо великими шматками картоплю. В цей час кладемо картоплю в холодну воду.

3. Розігріваємо глибоку сковороду і обсмажуємо свинину, постійно помішуючи. Приблизно через 10-12 хвилин виймаємо м'ясо і викладаємо в миску.

4. Зливаємо з сковороди майже весь жир і смажимо в ній дрібно нарізану цибулю 5-7 хвилин. Додаємо подрібнений чилі, часник, спеції. Смажимо ще 1 хвилину.

5. Повертаємо в сковороду м'ясо, додаємо картоплю і бульйон. Доводимо до кипіння і продовжуємо готувати на помірному вогні періодично помішуючи, поки рідина не загусне.

6. У готове рагу додаємо сік одного лайма, сіль і перець за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.