Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г кабачків

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

100 г рису

1 морквина

1 цибулина

1 яйце

1 пучок зелені

сіль і перець за смаком

500 г курячого філе

борошно за смаком

Приготування:

1. Куряче філе, моркву і цибулю пропускаємо через м'ясорубку.

2. Кабачок натираємо на крупній тертці, потім віджимаємо сік.

3. Перемішуємо кабачок і фарш, додаємо попередньо відварений рис.

4. Дрібно нарізаємо зелень, додаємо в загальну масу. Туди ж додаємо 1 яйце, солимо і перчимо за смаком.

5. Ретельно вимішуємо фарш, формуємо курячі котлети і паніруємо їх у борошні.

6. Обсмажуємо котлети на невеликій кількості олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних млинців на йогурті.