Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 6

Інгредієнти:

3 шт. філе індички

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

3 зелених яблука

2 ч. л. цукру

1 ст. л. картопляного крохмалю

1 пучок кропу

50 г зеленого базиліка

100 мл вершків

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Шкірку від яблук у кількох місцях наколюємо виделкою. Поміщаємо яблука в глибоке деко з водою приблизно 0,5 см. Ставимо яблука в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готові яблука остуджуємо, ложкою виймаємо м'якоть і розминаємо її в пюре. Приблизно 2 ст. л. відкладаємо в сторону, а в решту пюре додаємо крохмаль, цукор, подрібнений кріп. Все ретельно перемішуємо.

2. Філе індички нарізаємо на рівні частини. Загортаємо в плівку і відбиваємо. Натираємо сіллю і перцем. На кожен шматок кладемо по 2-3 ст. л. яблучного пюре рівним шаром.

3. Далі звертаємо всі шматочки в рулет, не даючи витекти начинці. Рулети кладемо на аркуші фольги, змащені невеликою кількістю рослинної олії, загортаємо. Укладаємо в форму, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

4. Подрібнюємо листя базиліка. Додаємо в відкладене пюре. Додаємо вершки і подрібнюємо все в блендері. Солимо, перчимо і перелити в соусник.

5. Готові рулети розрізаємо на порційні шматки, викладаємо на тарілку і поливаємо невеликою кількістю соусу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійних млинців.