Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. кунжутної олії

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

700 г спаржі

4 стебла зеленої цибулі

500 г курячого філе

2 ст. л. тертого імбиру

1 ч. л. соусу чілі з часником

1 ст. л. устричного соусу

¼ склянки солоних фісташок

Приготування:

1. Розігріваємо масло в воці або великій сковороді на сильному вогні. Додаємо нарізану невеликими шматочками спаржу і обсмажуємо протягом 2 хвилин.

2. Потім додаємо нарізане невеликими кубиками куряче філе і обсмажуємо ще 4 хвилини.

3. Вмішуємо імбир, нарізаний зелений лук, устричний соус і соус чилі. Готуємо помішуючи 1-2 хвилини до готовності курки.

4. Додаємо висташки і відразу подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з кабачком і рисом.