Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг цвітної капусти

Популярні новини зараз
Українцям виплатять щорічну допомогу: як отримати 3000 гривень В Україні зросте вартість електроенергії: чого чекати громадянам Українці отримують нові суми у платіжках: нарахують навіть тим хто не користується Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
Показати ще

700 г солодкого перцю

1 молодий кабачок

500 г помідорів

250 г цибулі

сіль і перець за смаком

200 г моркви

зелень за смаком

рослинне масло за смаком

3 зубчики часнику

зелена цибуля за смаком

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці. Капусту розбиваємо на суцвіття. Очищаємо кабачки, нарізаємо на кубики. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками.

2. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і додаємо моркву.

3. Додаємо капусту, кабачки, перець. Тушкуємо під кришкою приблизно 10 хвилин.

4. Після цього додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.

5. Готове рагу посипаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з моцарелою і руколою.