Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

150 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

300 г моркви

200 г цукру

2 яйця

200 г борошна

100 г родзинок

3 ст. л. молока

1,5 ст. л. сухих дріжджів

250 г сметани

4 ч. л. лимонного соку

1 ч. л. кориці

щіпка мускатного горіха

50 г цукрової пудри

Приготування:

1. Очищаємо моркву натираємо на тертці.

2. Далі розтираємо з маслом і цукром. Вливаємо молоко, яйця і добре перемішуємо. Додаємо моркву і знову перемішуємо.

3. Перемішуємо дріжджі з борошном, додаємо спеції, родзинки і помішуючи, вливаємо яєчну масу. Тепер замішуємо тісто.

4. Змащуємо маслом і присипаємо борошном форму для випічки. Викладаємо тісто, вирівнюємо і випікаємо протягом години. Тепер остуджуємо.

5. Сметану збиваємо з цукровою пудрою і лимонним соком.

6. Торт розрізаємо на 2 коржа і змащуємо кожен кремом. Залишками крему поливаємо поверхню торта.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.