Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Показати ще

½ ч. л. морської солі

¾ склянки води

5 ч. л. кунжутного масла

4 ст. л. рослинного масла

7 шт. цибулі-порею

½ склянки соєвого соусу

¼ склянки рисового оцту

1 ч. л. цукру

½ ч. л. кунжутного насіння

½ ч. л. меленого перцю чилі

Приготування:

1. Змішуємо борошно, сіль, гарячу воду і ложку рослинної олії. Викладаємо на посипану борошном поверхню. Розминаємо до м'якості протягом 10 хвилин. Закриваємо плівкою і залишаємо на 20 мнуть.

2. Цибулю-порей нарізаємо. Розкачуємо тісто довгою смужкою і нарізаємо на 24 шматочки. Кожен розгортаємо в гурток, змащуємо кунжутним маслом, кладемо ложку цибулі. Скачуємо тугий циліндр, защипуємо краї і притискаємо. Формуємо спіралі, закриваємо плівкою і залишаємо на 20-30 хвилин.

3. Кладемо спіралі на присипану борошном поверхню. Скачуємо в 4-см рулетики. Залишаємо на 20 хвилин.

4. Для соусу змішуємо соус і оцет, 2 ч. л. кунжутної олії, цукор, перець чилі і насіння кунжуту.

5. Нагріваємо ложку рослинної олії на сковорідці на середньому вогні. Смажимо оладки до золотистого кольору. Подаємо з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого бульйону з фенхелем.