Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

50 г волоських горіхів

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

20 г меду

40 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.

2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.

3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.

4. Зберігаємо в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.