Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

50 г волоських горіхів

Популярні новини зараз
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
Показати ще

20 г меду

40 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.

2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.

3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.

4. Зберігаємо в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.