Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
50 г волоських горіхів
Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще
20 г меду
40 г гіркого шоколаду
Приготування:
1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.
2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.
3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.
4. Зберігаємо в холодильнику.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.