Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

50 г волоських горіхів

Популярні новини зараз
Податки з переказу на картку: у питанні поставили крапку Ракета вбила понад 20 людей у ​​центрі Сум у Вербну неділю: росіяни били по місцю нагородження ЗСУ Побачать кожну гривню: українцям посилять податковий контроль – більше ніяких "схем" Гороскоп на сьогодні 13 квітня: кого у неділю чекає зіпсований настрій, а кого фінансова напруга
Показати ще

20 г меду

40 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.

2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.

3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.

4. Зберігаємо в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.