Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

500 г свинини

600 мл пива

1 головка цибулі

1 лавровий лист

горошок за смаком

Приготування:

1. Свинину нарізаємо кубиками, кладемо на гарячу сковороду шматок вершкового масла, а коли воно розтопиться рівномірно посипаємо дно сковороди сіллю.

2. Обсмажуємо м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім викладаємо м'ясо в каструлю, посипаємо крупно нарізаною цибулею, запашним перцем, додаємо лавровий лист, заливаємо пляшкою пива і тушкуємо на слубом вогні 10-20 хвилин. Потім викладаємо на тарілку з вареною картоплею, заливаємо соусом і посипаємо зеленим горошком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетиків з гірчичним соусом.