Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г шпинату

Популярні новини зараз
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці "Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Показати ще

25 г вершкового масла

зелена цибуля за смаком

петрушка за смаком

кінза за смаком

базилік за смаком

сіль і перець за смаком

2 яйця

Приготування:

1. Варимо шпинат, віджимаємо, змішуємо з обсмаженою цибулею, солимо і посипаємо перцем.

2. Викладаємо шпинат на сковороду, заливаємо яйцем, змішаним з січеною зеленню. Запікаємо в духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців у томатному соусі.