Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г яблук

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

30 г родзинок

60 г сиру

10 г вершкового масла

1 яєчний жовток

30 г сметани

5 г манної крупи

15 г цукру

Приготування:

1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і растопленым маслом і серцевиною яблук.

2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.

3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних шоколадних бісквітів.