Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

½ склянки житнього борошна

Популярні новини зараз
Податки з переказу на картку: у питанні поставили крапку Побачать кожну гривню: українцям посилять податковий контроль – більше ніяких "схем" Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози Пенсіонерам виплатять додаткові гроші від держави: які умови та сума
Показати ще

½ склянки вівсяної крупи

2 яйця

3 ч. л. гречаного меду

1 склянка кефіру

1 ч. л. розпушувача

2 яблука

кориця за смаком

Приготування:

1. Змішуємо борошно, розмолоту вівсянку, мед, яйце і білки, додаємо кефір і доводимо до консистенції млинцевого тіста.

2. Даємо трохи постояти, щоб пластівці набубнявіли.

3. Додаємо розпушувач і корицю.

4. Викладаємо нарізані яблука у форму, заливаємо тістом.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусв і випікаємо 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.