Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

½ склянки житнього борошна

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

½ склянки вівсяної крупи

2 яйця

3 ч. л. гречаного меду

1 склянка кефіру

1 ч. л. розпушувача

2 яблука

кориця за смаком

Приготування:

1. Змішуємо борошно, розмолоту вівсянку, мед, яйце і білки, додаємо кефір і доводимо до консистенції млинцевого тіста.

2. Даємо трохи постояти, щоб пластівці набубнявіли.

3. Додаємо розпушувач і корицю.

4. Викладаємо нарізані яблука у форму, заливаємо тістом.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусв і випікаємо 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.