Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків ТЦК відмовляються знімати громадян з військового обліку – що потрібно зробити
Показати ще

1 солоний огірок

500 г свинини

2 ст. л. товчених волоських горіхів

1 пучок зелені

3 ст. л. майонезу

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо порційними шматками. Відбиваємо молотком, солимо і перчимо. Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.

2. Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірки, додаємо часник і горіхи. Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.

3. М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром кладемо соус. Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо в духовку на 20-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вегетаріанського морквяного печива.