Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 гранат

3 шт. картоплі

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2 моркви

1 буряк

1 куряча грудка

300 г печериць

200 г майонезу

сіль за смаком

Приготування:

1. Вармо картоплю, буряк та моркву, очищаємо гриби. Нарізаємо печериці дрібними шматочками і смажимо в олії. Солимо за смаком.

2. Куряче філе варимо до готовності і нарізаємо невеликими шматочками. На велику круглу тарілку викладаємо листя салату, а всередину ставимо склянку.

3. Тепер навколо склянки викладаємо шари: натерту картоплю, змащуємо майонезом, натерту моркву, знову майонез. Далі кладемо куряче філе, покриваємо майонезом, далі смажені гриби, буряк, і знову майонез.

4. Зверху прикрашаємо насінням граната. Виймаємо склянку та подаємо на стіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з повидлом.