Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе риби

500 г картоплі

Популярні новини зараз
ПФУ змінив правила виплат: як тепер перевірятимуть пенсіонерів Мобілізація восени: чотири обставини, які скасують право на відстрочку Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили Доведеться голодувати: комуналка може подорожчати втричі
Показати ще

150 г сиру

1 склянка сметани

200 г консервованих грибів

1-2 ст.л. вершкового масла

1-2 цибулі

сіль за смаком

перець чорний за смаком

коріандр за смаком

кріп сушений за смаком

1-2 ст.л. олії

3-4 яйця

Приготування:

1. Змащуємо форму маслом. Кладемо в неї шар картоплі, відвареної у мундирі. Солимо і перчимо.

2. На картоплю - підсмажену цибулю, далі філе риби, відварене. Приправляємо, солимо, додаємо коріандр та кріп.

3. Зверху на рибу кладемо скибочки грибів. Після цього відварені яйця нарізаємо кружечками і кладемо зверху.

4. Останнім шаром кладемо сметану змішану з тертим сиром.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо рибу 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.