Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г курячого філе

1 пекінська капуста

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1 цибуля

1 ст.л. томатної пасти

2 зубчики часнику

0,5 склянки бульйону

сіль за смаком

паприка за смаком

2-3 будь-якиз овоча на ваш смак

Приготування:

1. Курячі грудки нарізаємо на дуже дрібні шматочки. Подрібнюємо цибулю та часник.

2. На олії обсмажуємо спочатку цибулю з часником, а потім додаємо курячу грудку і смажимо до готовності.

3. Додаємо томатну пасту, бульйон, сіль, гострий перець, паприку, чорний перець і базилік. Добре все перемішуємо і випаровуємо рідину.

4. Беремо листки капусти, що схожі на чашечки, і викладаємо в низ смажену курку. Нарізаємо овочі, та прикрашаємо ними чашечки.

5. За бажанням додаємо сир та зелень.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.