Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г курячого філе

1 пекінська капуста

Популярні новини зараз
У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь "Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
Показати ще

1 цибуля

1 ст.л. томатної пасти

2 зубчики часнику

0,5 склянки бульйону

сіль за смаком

паприка за смаком

2-3 будь-якиз овоча на ваш смак

Приготування:

1. Курячі грудки нарізаємо на дуже дрібні шматочки. Подрібнюємо цибулю та часник.

2. На олії обсмажуємо спочатку цибулю з часником, а потім додаємо курячу грудку і смажимо до готовності.

3. Додаємо томатну пасту, бульйон, сіль, гострий перець, паприку, чорний перець і базилік. Добре все перемішуємо і випаровуємо рідину.

4. Беремо листки капусти, що схожі на чашечки, і викладаємо в низ смажену курку. Нарізаємо овочі, та прикрашаємо ними чашечки.

5. За бажанням додаємо сир та зелень.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.