Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

1 банка оливок

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1 пучок петрушки

листя салату

1 зубчик часнику

1 ст.л. гірчиці

2 ст.л. винного оцту

олія нерафінована

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю добре миємо, кладемо в каструлю, заливаємо киплячою водою, доводимо до кипіння.

2. Солимо, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і варимо поки картопля не стане м’якою, але ще не буде розсипатись (приблизно 15-20 хвилин).

3. Часник, оцет, петрушку, гірчицю і 2 ст.л. соку з банки в оливками збиваємо в блендері. Продовжуючи збивати додаємо олію.

4. Коли картопля буде готова, зливаємо воду, очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками.

5. Кладемо на тарілку, поливаємо олією. Нарізаємо оливки і додаємо розірвані руками листя салату. Змішуємо картоплю, оливки, листя салату, поливаємо соусом і перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного морквяного пряника.