Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 8-10

Інгредієнти:

500 г субпродуктів

300 г яловичої грудинки

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

400 г копченої та молочної ковбаси

2 цибулі

2 моркви

3-4 маринованих огірка

2-3 ст.л. томатної пасти

сіль за смаком

10 шт. чорного перцю горошком

2 лаврових листа

4-5 ст.л. рослинної олії

100 г оливок без кісточок

зелень за смаком

0,5 лимона

100 г сметани

2,5-3 літра води

Приготування:

1. Ретельно вимиваємо м'ясо, щоб не було крові. Кладемо в каструлю, додаємо лавровий лист, перець горошком і заливаємо водою. Солимо, і варимо на повільному вогні з моменту закипання 1,5 години.

2. Овочі нарізаємо. Обсмажуємо їх на рослинній олії, солимо за смаком.

3. Додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 5 хвилин.

4. М'ясо дістаємо з бульйону. Нарізаємо кубиками середнього розміру. Повертаємо в бульйон. Огірки нарізаємо соломкою. Ковбаси нарізаємо кубиками. Додаємо все це та овочі до бульйону. Варимо 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Неаполь" з баклажанами.