Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г волоських горіхів

150 г твердого сиру

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Показати ще

200 г майонезу

2 баклажани

3 помідора

4 яйця

3 зубчики часнику

сіль за смаком

Приготування:

1.Зверху кожного помідора робимо хрестоподібний надріз. Перекладаємо помідори в миску, заливаємо окропом і через хвилину знімаємо з них шкірку.

2. Нарізаємо помідори кубиками, кладемо на решето і даємо стекти рідині.

3. Горіхи подрібнюємо ножем, яйця і твердий сир натираємо на крупній тертці. Баклажани промиваємо, сушимо і проколюємо зубочисткою.

4. Викладаємо баклажани в форму і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин. Виймаємо з духовки, знімаємо шкірку, розрізаємо й даємо охолонути.

5. Нарізаємо баклажани кубиками, додаємо подрібнений часник, щіпку солі і перемішуємо.

6. Збираємо салат: викладаємо баклажани, горіхи і змащуємо майонезом. Зверху кладемо помідори, солимо і змащуємо майонезом. Кладемо яйця і знову змащуємо майонезом. Посипаємо сиром. Накриваємо плівкою і залишаємо в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салатних човників з куркою.