Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г білокачанної капусти

2 баклажана

Популярні новини зараз
"Бусифікації" кінець? Верховна Рада взялася за перевірку зловживань ТЦК Хоч бери та влазь у кредити: комунальники готують санкції, які охоплять усіх боржників Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
Показати ще

2 цибулини

1 морквина

4 помідора

4 картоплі

300 г курячої печінки

сіль і перець за смаком

2 лаврових листа

2 солодких перцю

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.

2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.

3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.

4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.

5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.

6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.