Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г білокачанної капусти

2 баклажана

Популярні новини зараз
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Показати ще

2 цибулини

1 морквина

4 помідора

4 картоплі

300 г курячої печінки

сіль і перець за смаком

2 лаврових листа

2 солодких перцю

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.

2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.

3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.

4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.

5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.

6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.