Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка цукру

1 склянка води

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Показати ще

2 ст.л. меду

1 ч.л. соди

1 ч.л. лимонної кислоти

1/4 склянки подрібнених горіхів

0,5 склянки олії

1,5-2 склянки борошна

щіпка кориці

3-4 груші

Приготування:

1. Змішуємо цукор з водою і додаємо трохи олії, підігріваємо рідину і додаємо мед.

2. Розмішуємо, щоб цукор і мед розчинилися. Додаємо соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна і борошно.

3. Груши очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо в тісто. Виливаємо тісто в форму.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів та випікаємо протягом 30-35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.