Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 кг буряка

2 кг помідорів

Популярні новини зараз
Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Показати ще

2 кг моркви

2 кг цибулі

4 ст.л. квасолі

1 ст.л. олії

1 ст.л. цукру

1/2 ст.л. солі

1/2 ст.л. оцту

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч у воді, потім варимо до напів готовності.

2. Всі овочі нарізаємо, ставимо варитися на вогонь на 2 години. Варимо на невеликому вогні. За 10 хвилин до кінця додаємо оцет.

3. Готовий салат кладемо в банки та закручуємо кришками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солянки класичної.