Час приготування: 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 4
Інгредієнти:
2 кг буряка
2 кг помідорів
Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще
2 кг моркви
2 кг цибулі
4 ст.л. квасолі
1 ст.л. олії
1 ст.л. цукру
1/2 ст.л. солі
1/2 ст.л. оцту
Приготування:
1. Квасолю замочуємо на ніч у воді, потім варимо до напів готовності.
2. Всі овочі нарізаємо, ставимо варитися на вогонь на 2 години. Варимо на невеликому вогні. За 10 хвилин до кінця додаємо оцет.
3. Готовий салат кладемо в банки та закручуємо кришками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солянки класичної.