Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г червоної капусти

30 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

20 г цукру

50 мл винного оцту білого

1 ст.л. світлих родзинок

1 гілочка чебрецю

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. У вогнестійкій каструлі змішуємо вершкове масло, цукор, оцет і ст.л. води. Накриваємо кришкою і нагріваємо на середньому вогні, поки масло не розтопиться.

2. Потім додаємо нашатковану червону капусту, гілочку чебрецю та родзинки. Солимо, перчимо, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння.

3. Далі накриваємо каструлю кришкою і поміщаємо в попередньо розігріту духовку до 160 градусів. Готуємо протягом 2 годин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи.