Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г копченого філе

2 яйця

Популярні новини зараз
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними ТЦК відмовляються знімати громадян з військового обліку – що потрібно зробити Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

150 г печериць

1 цибуля

40 г волоських горіхів

50 г сиру

8 ст.л. майонезу

1 ст.л. олії

сіль та перець за смаком

1 голівка часнику

Приготування:

1. Філе нарізаємо шматочками. Беремо тарілку та салатне кільце.

2. Кладемо кільце на тарілку і викладаємо перший шар - курку. Яйця натираємо і кладемо зверху.

3. Печериці миємо, нарізаємо та смажимо до золотистох скоринки, приправивши сіллю. Кладемо гриби третім шаром. Зверху змащуємо майонезом.

4. Далі натираємо сир, змішуємо з майонезом, додаємо подрібнений часник. Кладемо цей шар зверху. Зверху прикрашаємо горіхами.

5. Прибираємо кільце й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.