Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г копченого філе

2 яйця

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

150 г печериць

1 цибуля

40 г волоських горіхів

50 г сиру

8 ст.л. майонезу

1 ст.л. олії

сіль та перець за смаком

1 голівка часнику

Приготування:

1. Філе нарізаємо шматочками. Беремо тарілку та салатне кільце.

2. Кладемо кільце на тарілку і викладаємо перший шар - курку. Яйця натираємо і кладемо зверху.

3. Печериці миємо, нарізаємо та смажимо до золотистох скоринки, приправивши сіллю. Кладемо гриби третім шаром. Зверху змащуємо майонезом.

4. Далі натираємо сир, змішуємо з майонезом, додаємо подрібнений часник. Кладемо цей шар зверху. Зверху прикрашаємо горіхами.

5. Прибираємо кільце й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.