Час приготування: 1 години

Порції: 5-7

Інгредієнти:

300 г пісочного печива

80 г вершкового масла

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

600 г вершкового сиру

200 г вершків 33%

3 яйця

150 г цукрової пудри

Приготування:

1. Пісочне печиво подрібнюємо в крихти за допомогою блендера. Додаємо вершкове масло і перемішуємо.

2. Застеляємо фольгою круглу форму для випічки. Викладаємо туди основу для чізкейку. Залишаємо на годину в холодильнику.

3. Вершковий сир змішуємо з цукровою пудрою і екстрактом ванілі. Перемішуємо силіконовою ложкою. Додаємо вершки, а потім по черзі по 1 яйцю. Повільно перемішуємо до однорідності.

4. Заливаємо вершкову масу в форму. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

5. Через 10 хвилин ставимо туди форму. Через 15 хвилин зменшуємо температуру до 110 градусів і готуємо 1 годину і 15-20 хвилин. Ставимо чізкейк на ніч в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.