Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г брокколі

1 цибуля-порей

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

400 мл вершків

200 г твердого сиру

сіль та перець за смаком

кілька гілочок петрушки

3 ст.л. рослинної олії

Приготування:

1. Спочатку поділяємо брокколі на суцвіття невеликого розміру. Поміщаємо їх у друшляк і ретельно промиваємо під проточною водою. У каструлю набираємо воду і ставимо її на середній вогонь. Коли вона закипить додаємо кілька щіпок солі і відправляємо туди суцвіття брокколі. Варимо протягом 5-7 хвилин.

2. Цибулю очищаємо, промиваємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Нагріваємо сковороду на середньому вогні. Додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Далі додаємо варені брокколі і смажимо ще 3-4 хвилини.

3. Додаємо вершки, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння, солимо і перчимо. Готуємо брокколі ще 5-7 хвилин.

4. Натираємо сир та додаємо в сковороду.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.