Час приготування: 45 хвилин

Порції: 5-6

Інгредієнти:

400 г борошна

1 склянка окропу

Популярні новини зараз
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

3 ст.л. олії

1 ч.л. солі

1 ч.л. цукру

1,5 склянки вареної гречки

400 г грибів

1 цибуля

1 ст.л. горілки

Приготування:

1. Поєднуємо в ємності склянку окропу, цукор, сіль, горілку, рослинну олію.

2. Просіваємо в рідину борошно і замішуємо тісто. Потім кладемо на стіл і місимо руками. Накриваємто тісто і лишаємо на 15-20 хвилин.

3. Варимо гречку, гриби смажимо з цибулею до готовності. Змішуємо їх разом.

4. Теперь беремо шматок тіста, і розкочуємо в тонкий пласт. Кладемо на одну половину начинку і складаємо навпіл. Притискаємо пальцями краї.

5. Обсмажуємо у великій кількості киплячої олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.