Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г печериць

1 ч.л. солі

Популярні новини зараз
Скільки доведеться платити за електроенергію з 1 березня: тариф не для всіх буде однаковим Європа почне повертати Україні ухилянтів? Німеччина депортує першого Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
Показати ще

2 ч.л. цукру

2 лаврові листки

4 зубчики часнику

6 горошин чорного перцю

3 гвоздики

50 мл оцту

Приготування:

1. Гриби промиваємо, чистимо і складаємо в каструлю.

2. Додаємо сіль, цукор, лаврове листя, часник, перець, гвоздики та заливаємо все це оцтом.

3. Закриваємо кришкою в ставимо на сильний вогонь, доводимо до кипіння. Потім варимо протягом 7 хвилин.

4. Після охолодження переливаємо в банку і ставимо в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.