Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 курячих філе

900 мл бульйону з курки

Популярні новини зараз
Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК Доплати за стаж у 2025 році: хто з пенсіонерів потрапив до "списків" на підвищення Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць ПриватБанк виплатить клієнтам по 2500 грн: хто може отримати
Показати ще

2 склянки вершків

200 г гороху

200 г моркви

1 картопля

1/2 цибулі

2 зубчики часнику

2 ст.л. борошна

1 щіпка розмарину

1 щіпка чебрецю

Приготування:

1. Курку нарізаємо на шматочки, овочі подрібнюємо на маленькі кубики.

2. Далі додаємо в каструлю всі інгредієнти крім вершків, заливаєм бульйоном і перемішуємо.

3. Варимо протягом 30 хвилин на середньому вогні.

4. За 10 хвилин до кінця додаємо вершки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу в духовці.