Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Склад:

2 ст. борошна

1/4 ст. окропу

Популярні новини зараз
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Показати ще

8 ст. л. рослинного масла

30 г білих сухих грибів

1 ст. гречаної каші

1 цибулина

0,5 л води

3 лаврових листа

4-5 горошин чорного перцю

2-3 зубчики часнику

1 ст. л. зеленої петрушки

Приготування:

1. Для тіста в соняшникову олію наливаємо окріп, додаємо борошно і швидко замішуємо тісто. Розкачуємо його в дуже тонкий пласт.

2. Для начинки варимо гриби у воді. Відвар виливаємо в окрему миску, подрібнюємо гриби, обсмажуємо з цибулею на олії, перемішуємо з кашею і добре розминаємо в однорідну масу.

3. Тісто розкачуємо невеликими квадратиками або вирізаємо склянкою кружечки. Кладемо на кожен начинку і ліпимо пельмені.

4. Деко змащуємо олією, викладаємо пельмені і випікаємо їх протягом 15-20 хвилин.

5. Потім кладемо пельмені в горщик, заливаємо грибним відваром, солимо, додаємо прянощі і ставимо на 15 хвилин у духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.