Час приготування: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
- 2 картоплі
- 1 морква
- 1 цибулина
- ½ ч. л. куркуми
- 1,5 склянки подрібненого гороху
- 300 г курки
- сіль і перець за смаком
- лавровий лист за смаком
Приготування:
- Для початку горох промиваємо і замочуємо в холодній воді на 1 годину.
- Після цього вимиваємо філе, кладемо в каструлю разом з горохом, заливаємо водою і ставимо варитися. Коли вода закипить, знімаємо піну. Варимо приблизно 50-60 хвилин.
- Цибуля й моркву очищаємо, цибулю ріжемо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо сіль, перець і куркуму.
- Очишаем і нарізаємо картоплю.
- Коли горох звариться, солимо суп, додаємо картоплю. Доводимо до кипіння і варимо до готовності. Додаємо лавровий лист. Перекладаємо в суп обсмажені цибулю і моркву, ще трохи варимо і вимикаємо. Приємного апетиту!
Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще