Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • ½ ч. л. куркуми
  • 1,5 склянки подрібненого гороху
  • 300 г курки
  • сіль і перець за смаком
  • лавровий лист за смаком

Приготування:

  1. Для початку горох промиваємо і замочуємо в холодній воді на 1 годину.
  2. Після цього вимиваємо філе, кладемо в каструлю разом з горохом, заливаємо водою і ставимо варитися. Коли вода закипить, знімаємо піну. Варимо приблизно 50-60 хвилин.
  3. Цибуля й моркву очищаємо, цибулю ріжемо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо сіль, перець і куркуму.
  4. Очишаем і нарізаємо картоплю.
  5. Коли горох звариться, солимо суп, додаємо картоплю. Доводимо до кипіння і варимо до готовності. Додаємо лавровий лист. Перекладаємо в суп обсмажені цибулю і моркву, ще трохи варимо і вимикаємо. Приємного апетиту!


Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще