Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Склад:

  • 3 шт. курячих стегна
  • 4 яйця
  • 100 г майонезу
  • свіжа зелень
  • сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами смачний рецепт швидких рулетів з куркою в яєчному млинці. Такий рецепт - це відмінна ідея для швидкої закуски або основного блюда, яка займе у вас мінімум часу.
  2. Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: курячі стегна, яйця, майонез, сіль і перець. Приступимо.
  3. Спочатку моєму і просушуємо на паперовій серветці або рушник курячі стегенця. Виймаємо кісточку. Отримане м'ясо, накривши пакетом, відбиваємо, солимо, перчимо.
  4. Кісточки залишилися від стегенець складаємо в каструлю, наливаємо води, солимо, кидаємо лавровий лист, запашний перець і ставимо варитися на 30 хвилин.
  5. Для начинки розбиваємо в миску яйця, додаємо майонез, сіль, мелений перець за смаком і збиваємо в однорідну масу.
  6. Смажимо на сковорідці 3 млинця, посипавши свіжою зеленню.
  7. На відбите м'ясо викладаємо яєчний млинець і скручуємо в рулет.
  8. Курячий рулет замотуємо в харчову плівку, потім пов'язуємо ниткою.
  9. Дістаємо з каструлі кісточки і кладемо туди рулети. Варимо рулети на маленькому вогні 1 годину. Вимикаємо вогонь і даємо рулетів охолонути в бульйоні. Виймаємо курячі рулети з бульйону і кладемо зверху гніт і ставимо в холодильник на 6-8 годин або на ніч. Можна подавати. Приємного апетиту!