Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 150 г томатної пасти
  • 10 болгарських перців
  • 30 мл рослинного масла
  • перець і сіль за смаком
  • 400 г фаршу
  • 200 г цибулі
  • 200 г рису
  • 200 г моркви
  • 150 г сметани

Популярні новини зараз
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Показати ще

Приготування:

  1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо. Половину нарізаної цибулі викладаємо на сковороду і обсмажуємо в рослинному маслі.
  2. Очищаємо моркву натираємо на тертці і додаємо половину моркви до обсмаженої цибулі. Обсмажуємо все разом.
  3. В тарілці змішуємо відварений рис і фарш. Сюди додаємо обсмажені цибулю і моркву, не забуваємо поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.
  4. перцю відрізаємо верхівку, видаляємо перегородки і насіння. Потім акуратно наповнюємо фаршем.
  5. В тарілці змішуємо томатну пасту зі сметаною. Потім змішуємо в каструлі моркву і цибулю, які залишилися. Тепер вливаємо сюди суміш томатної пасти, сметани. Все перемішуємо.
  6. Викладаємо перець. Воду наливаємо так, щоб покрилася половина перцю. Тушкуємо з закритою кришкою, приблизно хвилин сорок на невеликому вогні. Можна подавати з соусом або сметаною.