Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- ¼ ч. л. цукру
- сіль і чорний перець за смаком
- 1 лавровий лист
- борошно за смаком
- 1 помідор
- 3 солодких перцю
- 2 цибулини
- 1 морква
- 2 баклажана
- 2 кабачка
Популярні новини зараз
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще
Приготування:
- Пропонуємо вам приготувати смачний рецепт дієтичного рагу з баклажанами, який відмінно підійде всім, хто стежить за фігурою. Страва з баклажанами виходить дуже ситною і при цьому легкою і корисною для шлунка. Овочеве рагу з овочами з м'яса - це відмінний спосіб швидко зробити смачний вечерю або гарнір до м'яса, якщо ви вибрали тільки овочевий рецепт. Рагу можна приготувати з яловичиною, з овочів, з свининою, телятиною, куркою, картоплею, бужениною і тд. Різні рецепти овочевого рагу готуються по-різному. Ми пропонуємо вам простий покроковий рецепт з фото. Класичне рагу з овочами і м'ясом завжди буде до речі. У своєму рецепті ви можете обійтися без картоплі. Готуємо разом.
- Для приготування рагу з баклажанів нам знадобиться: борошно, лавровий лист, помідор, солодкий перець, цибуля, морква, баклажани, кабачки.
- В першу чергу баклажани очищаємо від шкірки, слід різати соломкою і злегка обсмажуємо на олії.
Потім кабачки очищаємо, нарізаємо соломкою, окремо обсмажуємо на олії, додавши до них трохи борошна. - Тепер ріпчасту цибулю нарізаємо соломкою, обсмажуємо на олії. Додаємо до нього дрібно нарізану моркву. Через 2 хвилини кладемо баклажани, кабачки, нарізаний соломкою болгарський перець (2 червоних і 1 жовтий) і дрібно нарізаний великий помідор або декілька менших.
- Всі разом перемішуємо, додаємо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Гасити рагу на слабкому вогні під кришкою. В кінці солимо за смаком, додаємо чверть чайної ложки цукру. Додаємо зелень за смаком.
- Рагу тушкуємо до готовності баклажана. Рецепт тушкованого рагу з овочами по домашньому готовий. Харчова цінність у нього дуже маленька, тому страва вважається пісне і підходить тим, хто стежить за фігурою. Приємного апетиту!