Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 500 г сиру
  • 4 яєчних жовтка
  • 450 мг сметани
  • 100 г цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 90 г родзинок
  • 50 г горішків

Популярні новини зараз
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми пропонуємо вам урізноманітити своє звичне пасхальне меню. В цьому році спробуйте приготувати особливу сирну паску без випікання. Він виходить дуже смачним і схожим на справжній десерт.
  2. Для приготування сирної паски нам знадобиться: сир, яйця (яєчні жовтки), цукор, вершкове масло, ванільний цукор, родзинки і горішки. Почнемо.
  3. В першу чергу замочуємо родзинки окропом, залишаємо на 20 хвилин. Зливаємо воду і висушуємо їх.
  4. Сир продавлюємо через сито або блендер.
  5. Додаємо до сиру змішану з ванільним і простим цукром сметану. Цукор повинен розчинитися.
  6. Утворену масу добре перемішуємо з розм'якшеним вершковим маслом.
  7. Насипаємо горішки і родзинки. Перемішуємо.
  8. Формочку для паски ставимо на тарілочку, зсередини викладаємо марлю, викладаємо масу і складаємо кінці марлі поверх формочки.
  9. Придавлюємо чимось важким і на добу ставимо в холодильник.
  10. Обережно знімаємо марлю і прикрашаємо. Приємного апетиту!