Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 250 г печериць
  • 100 г картоплі
  • 70 г цибулі
  • 70 г моркви
  • 5 г зелені
  • 100 г вершків
  • 200 г води
  • 20 г білого сухого вина
  • 600 г житнього хліба
  • 2 г часнику
  • 20 г масла
  • спеції за смаком

Приготування:

  1. Сьогодні ми покажемо вам дуже цікавий рецепт грибного крем-супу, який подається в хлібному горщику. Така подача виглядає не тільки дуже ефектно, а і має приємний смак. Суп з грибів готувати дуже просто і швидко. Подавати його можна до свята або просто як цікаву вечерю або обід. Обов'язково спробуйте приготувати цю страву і точно не пошкодуєте.
  2. Для приготування крем-супу з грибами нам знадобляться такі інгредієнти: шампіньйони, картопля, цибуля, морква, вершки, житній хліб, часник, масло і спеції. Так само радимо в супчик додати зелень за смаком. Приступимо.
  3. В першу чергу цибулю, моркву і гриби обсмажуємо на рослинному маслі на розігрітій сковороді на середньому вогні.
  4. Потім вливаємо вино і випаровуємо його наполовину. Потім додаємо воду і картоплю. Коли страва буде готове, збиваємо її блендером, солимо і перчимо за смаком.
  5. Після цього виливаємо вершки і залишаємо ще на 10 хвилин. З хліба зрізаємо верхівку, виймаємо м'якоть і запікаємо його в духовці до утворення приємної золотистої скоринки. Тепер заливаємо крем-суп в попередньо натертий зубчиком часнику хліб, прикрашаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!

Популярні новини зараз
Ухилянтам приготувати гаманці: штрафи за неоновлення даних можуть збільшити – на скільки Пенсії в Україні зростуть: хто отримає додаткові 2000 гривень Українців мотивуватимуть мобілізуватися: обійдуться без бусиків та ТЦК Комунальники знайшли управу на хитрунів, які не платять роками: позбавляють найважливішого
Показати ще