Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 700 г курячого фаршу
- 220 г квасолі стручкової замороженої
- 120 г цвітної капусти
- 120 г броколі
- 2 помідора
- 1 цибулина
- 220 мл вершків
- 250 мл тертого сиру
- 2 ст. л. борошна
- зелень
- спеції
- масло
- рослинне масло
Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виходу на пенсію: мати 15 років стажу зовсім не обов'язково
Вся техніка погорить під час дії графіків відключення світла: українців попросили зробити це
Кінець гостинності: українців повертатимуть з-за кордону – кого першими
"Тисячу Зеленського" дозволили отримати ще одним способом: як скористатися можливістю
Показати ще
Приготування:
- Запіканка з куркою і овочами - це універсальний рецепт, який сподобається абсолютно кожному, адже ви можете міняти інгредієнти в залежності від власних уподобань. Ми пропонуємо рецепт смачної запіканки, яка виходить дуже соковитою і ситної.
- Для приготування курячої запіканки вам знадобляться такі інгредієнти: курячий фарш (можна замінити на філе), стручкова квасоля, помідори, цибуля, тертий твердий сир, борошно, вершкове масло і спеції. Приступимо.
- В першу чергу заморожену стручкову квасоля, брокколі і цвітну капусту відварити. Помідори слід обов'язково очистити від шкірки і нарізати тонкими скибочками.
- Цибуля потрібно подрібнити кубиками і приготувати на розігрітій сковорідці на рослинній олії. Додати на сковорідку фарш і смажити до готовності.
- Тепер саме час приготувати соус: обсмажити борошно на сковорідці на вершковому маслі, налити вершки, добре перемішати. Коли соус прогріється, засипати в нього тертий твердий сир. Почекати, поки сир розчиниться і прибрати його з вогню.
- Потім викласти на змащену рослинним маслом форму половину овочів, фарш і зверху другу половину овочів. Залити все це соусом. Випікати приблизно 40 хвилин при температурі 220 градусів. При подачі прикрасити зеленню. Подавати гарячим. Приємного апетиту!