Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 700 г курячого фаршу
  • 220 г квасолі стручкової замороженої
  • 120 г цвітної капусти
  • 120 г броколі
  • 2 помідора
  • 1 цибулина
  • 220 мл вершків
  • 250 мл тертого сиру
  • 2 ст. л. борошна
  • зелень
  • спеції
  • масло
  • рослинне масло

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виходу на пенсію: мати 15 років стажу зовсім не обов'язково Вся техніка погорить під час дії графіків відключення світла: українців попросили зробити це Кінець гостинності: українців повертатимуть з-за кордону – кого першими "Тисячу Зеленського" дозволили отримати ще одним способом: як скористатися можливістю
Показати ще

Приготування:

  1. Запіканка з куркою і овочами - це універсальний рецепт, який сподобається абсолютно кожному, адже ви можете міняти інгредієнти в залежності від власних уподобань. Ми пропонуємо рецепт смачної запіканки, яка виходить дуже соковитою і ситної.
  2. Для приготування курячої запіканки вам знадобляться такі інгредієнти: курячий фарш (можна замінити на філе), стручкова квасоля, помідори, цибуля, тертий твердий сир, борошно, вершкове масло і спеції. Приступимо.
  3. В першу чергу заморожену стручкову квасоля, брокколі і цвітну капусту відварити. Помідори слід обов'язково очистити від шкірки і нарізати тонкими скибочками.
  4. Цибуля потрібно подрібнити кубиками і приготувати на розігрітій сковорідці на рослинній олії. Додати на сковорідку фарш і смажити до готовності.
  5. Тепер саме час приготувати соус: обсмажити борошно на сковорідці на вершковому маслі, налити вершки, добре перемішати. Коли соус прогріється, засипати в нього тертий твердий сир. Почекати, поки сир розчиниться і прибрати його з вогню.
  6. Потім викласти на змащену рослинним маслом форму половину овочів, фарш і зверху другу половину овочів. Залити все це соусом. Випікати приблизно 40 хвилин при температурі 220 градусів. При подачі прикрасити зеленню. Подавати гарячим. Приємного апетиту!