Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 200 г грибів
- 6-8 штук капусти
- 1 болгарський перець
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 склянка рис+гречка
- 2 зубчики часнику
- 1 пучок зелені
- 2 ст. л. томатної пасти
- 3-4 склянки води
Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще
Приготування:
- Для приготування дієтичних голубців з овочами нам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів: капуста, перець, морква, рис і гречка, часник.
- Для початку знімаємо верхні листки капусти і вирізаємо качан, щоб було легше відділяти листи один від одного.
- Далі поміщаємо капусту в окріп і даємо трохи постояти, щоб можна було зняти кілька розм'якшених верхніх листів. Повторюємо процедуру кілька разів.
- Готуємо начинку. Для цього нарізаємо невеликими шматочками болгарський перець, гриби і цибулю. Натираємо на дрібній тертці моркву і варимо рис з гречкою.
- Гриби обсмажуємо з цибулею і часником до м'якості грибів і додаємо в начинку. Добре перемішуємо її і солимо.
- Далі видаляємо тверді частини капустяного листя і викладаємо на них начинку (ближче до основи аркуша). Потім акуратно загортаємо голубці і поміщаємо їх у каструлю, трохи притиснувши зверху вантажем.
- Заливаємо соусом голубці: томатну пасту розбавляємо водою і солимо, добре перемішуємо. При необхідності додаємо більше води. Доводимо голубці до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо ще 30 хвилин.