Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 6 шт. картоплі
- 50 г твердого сиру
Для начинки з бекону:
Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів
"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід
Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще
- 1 ріпчаста цибуля
- 120 р. копченого бекону
- 120 р. сметани
- сіль, мелений перець за смаком
- 1-2 горошини перцю
Для рибної начинки:
- 0,5 пучка кропу
- 100 г лосося холодного копчення
- 50 г в'ялених томатів
- 120 г сметани
- сіль, мелений перець за смаком
- 1-2 горошини перцю
Приготування:
- Картоплю ретельно миємо. З допомогою виделки робимо в кожній картоплині кілька проколів. Загортаємо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 1,5 години. Духовку не вимикаємо.
- Кріп миємо, сушимо і подрібнюємо. Лосося і томати дрібно нарізаємо. Сир натираємо на тертці. Ретельно перемішуємо лосося, томати, кріп, сир і сметану.
- Бекон нарізаємо невеликими шматочками. Лук очищаємо і подрібнюємо. Обсмажуємо на середньому вогні, помішуючи, цибулю з беконом, 5 хв. Даємо охолонути. Додаємо сметану і сир, перемішуємо.
- Готову картоплю виймаємо з фольги. Картоплю розрізаємо навпіл. Виймаємо м'якоть, залишаючи по краях шар приблизно 1,5 див. Розминаємо м'якоть виделкою, ділимо на 2 частини. В одну додати начинку з лосося, перемішуємо.
- В іншу - начинку з бекону, перемішуємо. Фаршируємо отриманим начинками, картопля, присипаємо зверху тертим сиром і повертаємо в духовку на 5 хвилин.