Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 курячих філе
  • 200 г грудинки
  • 2 ст. л. рослинного масла для змащування фольги і для смаження
  • 250 г печериць
  • 1 пучок шпинату
  • 1 цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

  1. Для початку куряче філе розрізаємо як книжку і відбиваємо його через харчову плівку. Солимо і перчимо за смаком.
  2. Далі обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
  3. В сковорідку до цибулі додаємо гриби, обсмажуємо їх протягом 5-7 хвилин.
  4. Цибульно-грибну суміш доповнюємо нарізаним шпинатом і часником, готуємо це все 2 хвилини, знову солимо і перчимо. Начинка готова, її обов'язково потрібно остудити.
  5. Тим часом фольгу змащуємо олією і викладаємо на неї грудинку, нарізану смужками.
  6. Внапуск зверху кладемо куряче філе.
  7. На філе викладаємо начинку, відступивши на 5 сантиметрів від одного краю.
  8. За допомогою фольги формуємо рулет. Докладаємо для цього трохи зусиль, він повинен бути скручений компактно. Використовуємо щільно загортаємо у фольгу або два шари, щоб не витік сік і курячий рулет не вийшов сухим.
  9. Після цього ставимо рулет в розігріту духовку до 190-200 на 30-35 хвилин. Після чого розкриваємо фольгу і залишаємо запікатися на 10-15 хвилин для утворення легкої рум'яної скоринки.
  10. Курячий рулет з грибами і шпинатом готовий. Розрізаємо на шматочки і подаємо до столу. Приємного апетиту!