Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 60 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 кг коропа
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
  • 150 г рослинного масла

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Приготування:

Короп - це дуже смачна і корисна риба, яка чудово доповнить ваш раціон. Сьогодні ми будемо готувати смаженого коропа в паніровці з борошна. Для цього рецепта вам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів і трохи часу для приготування. Приступимо.

  1. Для початку занурюємо стейки коропа в борошні. Потрібно кілька разів перевернути карпа, щоб борошно добре покрило рибу.
  2. Паніровка з борошна допоможе зробити хрустку скоринку, а ще вона допомагає зберегти соковитість готової риби.
  3. Далі наливаємо масло на сковороду, розігріваємо його на вогні трохи менше середнього. Тільки потім викладаємо рибу на сковорідку.
  4. Коли риба засмажиться з одного боку, перевертаємо і обсмажуємо із зворотного боку до готовності.
  5. Великі стейки карпа смажаться не менше 10 хвилин з кожного боку, вогонь при цьому повинен бути не дуже великим.
  6. Далі стейки смаженого коропа викладаємо на блюдо і подаємо до столу в гарячому вигляді.
  7. Якщо ви приготували багато риби, то залишки можемо заховати в холодильник. Холодна риба теж дуже добра на смак. Приємного апетиту.