Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 10 хвилин
Порції: 7
Інгредієнти:
- 1 філе оселедця
- 7 скибочок білого хліба
- 2 яйця
- 1/2 пучка петрушки
- 1 зубчик часнику
- майонез за смаком
- сіль і перець за смаком
- рослинне масло за смаком
- маслини за смаком
Приготування:
Цей простий рецепт бутербродів займе всього кілька хвилин вашого часу, але чудово доповнить будь-який стіл. Ось що нам знадобиться для приготування грінок з яйцем і оселедцем: хліб, яйця, філе оселедця, часник, зелень і майонез. Приступимо.
- В першу чергу ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї трохи рослинної олії, розігріваємо, викладаємо хліб, обсмажуємо його з двох сторін, а потім натираємо кожен шматочок зубчиком часнику.
- Після цього яйця натираємо на крупній тертці і змішуємо з дрібно нарізаною петрушкою, майонезом, сіллю і перцем.
- Готове філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками, маслини розрізаємо навпіл.
- Далі на одну сторону грінки викладаємо невелику кількість яєчної суміші, потім шматочок оселедця і маслини, відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!