Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4 - 6

Інгредієнти:

  • 2 курячих стегенця
  • 3 картоплі, звареної в мундирі
  • 1-2 моркви, зварених у мундирі
  • 4 варених яйця
  • 0,5 склянки чорносливу
  • 0,5 склянки горіхів
  • 50 г твердого сиру
  • майонез за смаком
  • виноград для прикраси

Приготування:

Кожен рік під час Великодня всі господині починають думати над святковим меню. Крім звичних традиційних страв, які знають всі і готують щороку звичайно ж хочеться чогось дійсно цікавого, але без зайвих витрат. Це саме такий рецепт! Він чудово доповнить звичні страви, додаючи родзинку. Цей рецепт салату дуже простий, ми використовували найбільш прості і доступні інгредієнти, але ви можете змінювати або додавати за смаком. Наприклад ви можете додати огірки і твердий сир.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначили до виплат додаткові 940 гривень: хто перший у списках В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

1. Для початку стегна варимо, відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо дрібними кубиками. Далі очищаємо картоплю і моркву. Натираємо їх на тертці. Очищаємо яйця і розділяємо їх на білки і жовтки.

2. Тепер чорнослив заливаємо окропом, залишаємо на 10 хвилин. Потім зливаємо воду і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо горіхи. Натираємо на тертці твердий сир.

3. Тепер прийшов час викладати салат шарами:

1 шаром кладемо картоплю

2 шар – дрібно нарізана курка

3 шар – чорнослив

4 шар – горіхи

5 шар – білки

6 шар – морква

7 шар – сир

8 шар – жовтки

4. Всі шари дуже ретельно промазуємо майонезом щоб салат був соковитим і смачним.

5. Салат ставимо на ніч в холодильник для просочення. Перед подачею на стіл прикрашаємо нарізаним виноградом, що імітує великодні яйця. Ви також можете зобразити будь-який дизайн на свій смак. Приємного апетиту!