Час підготовки: 20-30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6-8

Інгредієнти:

  • 300 г мисливських ковбасок
  • 400 г консервованої квасолі (в томатному соусі)
  • 400 г помідорів консервованих
  • 3 картоплини
  • 1 ріпчаста цибуля або 2 маленьких
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 1 щіпка чорного перцю
  • 1 щіпка перцю чилі
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 20 г свіжої зелені
  • 0,5 ч. л. сухих трав (базилік, орегано, прованські трави, італійські трави або на ваш смак)

Приготування:

Для цього супу нам знадобляться всім добре знайомі і доступні інгредієнти (картопля, перець, томатна паста, помідори, квасоля, мисливські ковбаски, різні спеції). Ви також можете замінювати деякі з них на те, що вам більше по душі.

Популярні новини зараз
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Показати ще

  1. Для початку підготуємо всі інгредієнти: очищаємо картоплю, миємо й нарізаємо її кубиками.
  2. На плиті розігріваємо каструлю з водою. Води наливаємо близько 1,5 літра. Додаємо картоплю і варимо до готовності.
  3. Далі чистимо овочі. Нарізаємо цибулю кубиками і натираємо на крупній тертці моркву.
  4. Обсмажуємо цибулю і моркву до м'якості.
  5. Мисливські ковбаски нарізаємо на дрібні шматочки і додаємо на сковороду. Готуємо протягом 2 хвилин.
  6. Після цього додаємо томатну пасту, обсмажуємо ще протягом 1 хвилини. Час від часу обов'язково помішуємо.
  7. Тепер приступаємо до помідорів. Додаємо подрібнені помідори у власному соку до овочів, доводимо все до кипіння.
  8. Якщо картопля вже готова, додаємо в каструлю консервовану квасолю разом з соусом. Потім додаємо до страви весь вміст сковороди, а також спеції. Якщо суп здасться вам занадто густим, можна додати до нього трохи кип'яченої води.
  9. Після цього залишаємо суп кипіти протягом 3 хвилин. Пробуємо на сіль. Додаємо сіль і перець якщо є необхідність. Якщо у вас суп вийшов трохи кислим, можна додати маленьку щіпку цукру. Але не переборщіть.
  10. Після цього розливаємо готовий суп в тарілки для подачі, прикрашаємо зеленню і насолоджуємося відмінним смаком цієї страви. Приємного апетиту!